Bedankt voor je interesse.

Ik ben Gea Wortelboer, trainer, coach en mindful yoga docente, en sinds 1 januari 2000 de trotse eigenaar van Wortelboer Trainingen. Mijn passie is 'mens en persoonlijke groei'. Uit ervaring weet ik welke impact een druk en stressvol leven heeft op een mens. Daardoor is mijn interesse voor een gezond, energiek en gelukkig leven gegroeid. Graag onderzoek ik wat er mogelijk is om belemmerende of vastgeroeste gedragspatronen te doorbreken en ruimte te maken voor nieuwe effectieve patronen die energie geven en zorgen voor een goede balans. Inzicht en bewustwording speelt hierbij een belangrijke rol. Die leiden tot bewustzijn en 'zijn' is het sleutelwoord. Mindfulness is een rode draad in onze programma's evenals een gezond brein. Spiritualiteit en nuchterheid zijn in goede balans.

Ook deel ik graag mijn ervaring van een ander belangrijk moment in mijn leven. Na 24 jaar fulltime werken in diverse functies hebben we een verandering in ons leven aangebracht. We zijn gaan wonen in het dorpje LLiber in het prachtige binnenland van de Costa Blanca. We zijn onze werkzaamheden anders gaan inrichten. Het resultaat daarvan is een mooie prive/werk balans, genieten van de natuurlijke omgeving en meer rust in het hoofd en lijf. 

Onze trajecten kun je volgen in Nederland, Spanje of online. Daar vertel ik je graag alles over.

Bel 0031 651261356 of mail info@wortelboertrainingen.nl

Mooie groet,
Gea Wortelboer
Wat anderen zeggen over mij:

"Gea kan naast goed communiceren ook de verbinding maken. Vanuit deze verbinding lukt het haar om vertrouwen te wekken. Dit vertrouwen biedt de cursistj een veilige omgeving waarin kwetsbaarheid en eerlijkheid voedingsbodem zijn om mee te werken."

"Ze weet echt contact te maken met mensen en geniet ervan als de deelnemers meebewegen en nieuwe dingen ontdekken die in de training worden aangeboden. Het is glashelder wat zij wil bereiken in een training en hoe ze dat wil doen. Daarbij is het vooral veel doen en in beweging komen."

"Een professional vol kennis en innovativiteit, die zowel detaisl als grote lijnen in kaart heeft. Haar oprechte manier van contact maken, scherp oog voor detail en haar uitstekende communicatieve vaardigheden maken haar een sterke trainer en coach."

 


 


 
Nuttig
Bruikbaar
Resultaat

©2008-2014 Wortelboer Trainingen. Alle rechten voorbehouden.